Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kaş deldirmek

Rüyada kaş deldirmek

Rüyada kaş deldirmek hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına, bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına, ele geçen kazancın azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kaş deldirmek gördüyseniz:

  • Bir ilişkide beklediğiniz karşılığı görememeniz ya da size verilen sözlerin tutulmaması olasıdır.

Rüyada kaşını deldirmek kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin yarıda kalacağına, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, gözü karalığı sayesinde de birçok işi yapmayı becererek zenginliği yakalayacağına delalet eder.

Rüyada kaş deldirmek canını ve malını garanti altına alacağına, yol kat edeceğine, bol para kazanacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine tabir olunur.

Rüyada yüzünü deldirmek göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine, işleri ile ilgili de büyük sorunlar yaşayacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalettir.

Rüyada dil deldirmek bazı sıkıntılar ve sorunlar yüzünden daha önce yarım bırakmak zorunda kaldığı çalışmaları tamamına erdireceğine, zarar edeceği bir işe girmek zorunda kalacağına, esenliğe kavuşacağına delalet eder.

Rüyada göbeğini deldirmek tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine işarettir.

Rüyada kulak delmek kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, kırgınlık yaşanacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine alamet eder.

Rüyada kulak deldirmek Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada demir delmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, sıkıntılarından bir kuş gibi kurtulacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments