Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşı cins tarafından öpülmek

Rüyada karşı cins tarafından öpülmek

Rüyada karşı cins tarafından öpülmek eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, yapılacak bazı akıllıca manevralar sayesinde rakiplerin geride bırakılacağına, makama ve rızka sahip olacağına, gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, sevgi ve saygı çerçevesinde çok büyük bir ilişki yaşanacağına, yeniden doğmuş gibi olacağına, sevdiği kişiler tarafından uğratılacağı zararlar yüzünden çok büyük üzüntü duyacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, kısmetinin açık olacağına alamet etmektedir.

Rüyada karşı cins tarafından öpülmek gördüyseniz:

  • Sağlığınızı, hukuki ya da maddi başlıkları ilgilendiren konularda elinizde sağlam belgeler veya ispatlar yoksa henüz karar almamalısınız.

Rüyada karşı cins tarafından öpülmek kendisine düşmanlık güden ve kin besleyen bazı insanların olduğuna, bir daha işyerine gelmeyeceğine, daha iyi anlaşır olacağına rivayet eder.

Rüyada kendini karşı cins olarak görmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, yaşadığı zor günlerin biteceğine, çektiği çilenin unutulmasını sağlayacak kadar rahatının ve huzurunun yerinde olacağına, yeni yatırımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada karşı cinsle öpüşmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, maddi güç sahibi olacağına, atılan adımların zorluk yaratacağına, sorunların üstüste geleceğine inanılır.

Rüyada karşı cinsten birini öpmek sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine, mutlu ve hafif hissedeceğine, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine rivayet eder.

Rüyada karşı cinsle kavga etmek üzüntü duyacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına işaret eder.

Rüyada karşı cinse sarılmak aile bireyleri arasında tatsız durumların yaşanacağına, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, kimden akıl soracağına tabir olunur.

Rüyada karşı cinsle yakınlaşmak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, karşısına çıkan bazı sorunlar yüzünden elinde bulunan kazancın neredeyse tamamını harcayacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına delalet eder.

Rüyada karşı cinsle sarılmak başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments