Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşı cinsle öpüşmek

Rüyada karşı cinsle öpüşmek

Rüyada karşı cinsle öpüşmek uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, rüya sahibine yardım edeceğine ve aralarındaki bağın daha sağlamlaşacağına, hayatında mucizevi gelişmeler yaşanacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, uğursuzlukların ve şanssızlıkların sona ereceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, şansını kendi eliyle engelleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle öpüşmek gördüyseniz:

  • Sırlarınızı kendinize saklamalısınız.

Rüyada karşı cins tarafından öpülmek kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine, zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye delalet etmektedir.

Rüyada kendini karşı cins olarak görmek atılacak adımların hepsinden müspet sonuçlar alınacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine ve uzunca bir süre yalnız kalacağına, sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına yorulmaktadır.

Rüyada karşı cinsle kavga etmek işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, bilakis malının çoğalacağına, işlerin bir anda azalacağına inanılır.

Rüyada karşı cins görmek varlık içinde yaşayacağına, her zaman kişiyi yeniliklere yöneltecek işlere girişileceğine, hayallerinin ve isteklerinin karşılık bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle el ele tutuşmak mutluluğun kapıyı çalacağına, aile bireylerinin arasının açılacağına ve  maddi ve manevi açıdan zarar görüleceğine, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü görmek kardeşler arasındaki tatsızlıkların tatlıya bağlanacağına, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine alamet eder.

Rüyada karşı cinse sarılmak herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, yaşanan güzel olayların çok geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada karşı cinsle yakınlaşmak hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments