Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir şeye karşı çıkmak

Rüyada bir şeye karşı çıkmak

Rüyada bir şeye karşı çıkmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına, çevresindekilerin gerçek yüzlerinin ortaya çıkacağına, uzun zaman önce askıya alınmış olan bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine ve mutlu olunacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına rivayet eder.

Rüyada bir şeye karşı çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara ya da işlere gösterdikleri katkılar sizi tatmin etmeyebilir ya da bazı konuları çözmek için kullandıkları yöntemleri tutmayabilirsiniz.

Rüyada bir şeye karşı çıkmak eğer yaşanan durum hastalıksa gereken herşeyi yapacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına, sert bir tutum sergilenmesinden ötürü büyük bir zarara uğranılacağına delalettir.

Rüyada hakim karşısına çıkmak dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine ve huzura kavuşacağına, bir anda karamsarlığa kapılacak olan rüya sahibinin düşünmeden alacağı kararlar yüzünden daha sonra rahatsızlık duyacağına, sağlığının ve moralinin bozulacağına, işlerine gösterdiği ilgi ve özenin azalacağına bu nedenle de başarısının düşeceğine yorulur.

Rüyada karşı çıkmak atılan adımların boşa gideceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cinlere karşı ayetel kürsi okumak gönül hoşluğu içinde olacağına, hafifleyeceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine, sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada karşı komşunu görmek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak zarar edileceğine ve uzun zaman sonra ilk kez kötü haber alınacağına, kişinin planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, beraberinde pek çok arzusuna ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayna karşısında oynamak hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, yeni kapılar açılacağına, işlerini çok iyi bir şekilde tamama erdirdiği için insanların saygısını ve sevgisini kazanacağına rivayet eder.

Rüyada ayna karşısında namaz kılmak üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, sorunların teker teker aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada denizi yüzerek karşıya geçmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments