Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşı cinsle kavga etmek

Rüyada karşı cinsle kavga etmek

Rüyada karşı cinsle kavga etmek yardıma ihtiyaç duyacağına, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına ve çok ses getireceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, bolluk ve bereket içinde bir döneme gireceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, hafifleyeceğine, sırtındaki yükten kurtulacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, dertlerin artacağına, huzursuzluk yaşanacağına, rahatsızlık yaratacak bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle kavga etmek gördüyseniz:

  • Endişelerinizi büyütmemeli veya sevdiğiniz kişilerle ilişkilerinize yansıtmamalısınız.

Rüyada karşı cinsle kavga etmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine, eğleneceğine işarettir.

Rüyada karşı cinse sarılmak bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, rızkın gittikçe azalacağına, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına tabir olunur.

Rüyada karşı cinsle dans etmek para sıkıntısına düşüp, faturalarını ödeyemez olacağına, kurulu bir düzene kavuşacağına ve rahata ereceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına delalet eder.

Rüyada karşı cinsten biriyle öpüşmek güzel bir haneye sahip olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, sağlıkla ilgili olan bir sorundan kurtulmak için bir doktora başvurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle sarılmak üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, borcunun kalmayacağına, ele güne muhtaç olacağına yorulur.

Rüyada karşı cinsle yakınlaşmak ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yaşam içerisinde yeni bir yol çizileceğine, eş ve evlat sahibi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşı cins tarafından öpülmek rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, günlerinin güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karşı cins görmek doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan rüya sahibinin iş yatırımları yapacağına ya da iş değişikliğine gideceğine, çok büyük başarılar kazanılacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments