Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşı cinse sarılmak

Rüyada karşı cinse sarılmak

Rüyada karşı cinse sarılmak uğradığı zararların telafi edileceğine, şansının açılacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, işlerini düzene sokacağına, hayır duaları alınacağına, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, canını ve malını hiçe sayacağına, güvenliğinden vazgeçeceğine, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine tabir olunur.

Rüyada karşı cinse sarılmak gördüyseniz:

  • Evinizi yenileyebilirsiniz.

Rüyada karşı cinsle sarılmak ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına, hem rahat hem de huzurlu bir yaşam geçireceğine, elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına rivayet eder.

Rüyada karşı cinse sarılmak her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, zengin bir hayat süreceğine delalettir.

Rüyada karşı cinsle yakınlaşmak içine düşen fesada yeniliceğine, hayırlı kapıların açılacağına, kimsenin girmeye cesaret edemediği bir çalışmaya kazanılacak büyük bir başarının ardından girileceğine, dertlerin kısa zamanda biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada karşı cinsten birini öpmek parasız günler geçireceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada karşı cinsle dans etmek sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına delalettir.

Rüyada kendini karşı cins olarak görmek belalı kişiler nedeniyle hayatının karışacağına, elde edeceği zaferlerin arkasında hem ailesinin, hem de sevdiklerinin olacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına yorulur.

Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü görmek kendi hayatının dışında çevresindeki insanların yaşamlarında pek çok musibete şahitlik edeceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına işaret etmektedir.

Rüyada karşı cins görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, dertlerinin sona ereceğine ve huzuru bulacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments