Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşı cins görmek

Rüyada karşı cins görmek

Rüyada karşı cins görmek aile hayatında çok büyük üzüntüler olacağına, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını atlatacağına, büyük başarılar kazanacağına ve eline geçen kazanç ile çok başarılı çalışmalar geçeceğine, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, yaşadığı kötü olayları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine rivayet eder.

Rüyada karşı cins gördüyseniz:

  • Bazı konularda kafanızda şüpheler olabilir.

Rüyada karşı cinsle el ele tutuşmak eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Rüyada karşı cinsle sarılmak attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, kısa zamanda çok yol alınacağına, işlerin çok iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin çok iyi bir şekilde yerine getirileceğine, iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına işaret eder.

Rüyada karşı cinsten birini öpmek tövbelerin amacına ulaşacağına, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, mutlu bir evliliğe tabir olunur.

Rüyada karşı cinsle banyo yapmak sıkıntı ve zahmet çekileceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına işarettir.

Rüyada karşı cinse sarılmak İslamiyet hakkında daha fazla bilgi edinmek için araştırma yapacağına ve hayatını yeni baştan düzenleyeceğine, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine delalet eder.

Rüyada karşı cinsle kavga etmek aile huzurunuzun bozulacağına, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına işarettir.

Rüyada karşı cinsle yakınlaşmak duygularını ve düşüncelerini çok daha rahat ifade edeceğine, yoksulluğa, gergin olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle dans etmek yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, sorunlarından kurtulup borçlarını bitireceğine ve çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, göğüs germek zorunda kalınacağına, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments