Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü görmek

Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü görmek

Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü görmek dualarının ve tövbelerinin de kabul olacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, işyerinde yükselme yolu açık olan mevkilere terfi edileceğine ve hem işyerinde hem kendi hanesinde bolluk ve bereket içine yaşanacağına, kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine işaret eder.

Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü gördüyseniz:

  • Kafanızdan geçen şeyler üzerinde dikkatle düşünülmesi gereken fırsatlar olabilir.

Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü görmek girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına ve kendisine hedef olarak koyduğu noktayı çok çalışarak ve azim göstererek kısa zaman içinde geçeceğine, evini ve ailesini unutacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle banyo yapmak herkesin rahat edeceğine, çok daha iyi şartlar içinde yaşayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kendini karşı cins olarak görmek aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada karşı cins görmek maddi ve manevi olarak rahat edileceğine, maddi açıdan çıkmaza girdikleri ve sorunlu dönemler geçirdikleri sırada yardım eli uzatılacağına, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada karşı cinsle sarılmak elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, beklemediği bir anda üst üste müjdeli haberler alacağına ve yüzünün güleceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına alamet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle yakınlaşmak çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına işarettir.

Rüyada karşı cinsle dans etmek çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine, rahatının, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine işaret eder.

Rüyada karşı cinsle kavga etmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, yaşadığı üzüntülerin günden güne artacağına ve hayatında çok mutsuz olacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments