Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karşı cinsle el ele tutuşmak

Rüyada karşı cinsle el ele tutuşmak

Rüyada karşı cinsle el ele tutuşmak zenginliğin kapılarının açılacağına, hayatının bir düzene kavuşacağına, kendisine hem başarı ve şöhret hem de kazanç getireceğine, maddi zarara gireceğine, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, çok hayırlı insan olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine işaret eder.

Rüyada karşı cinsle el ele tutuşmak gördüyseniz:

  • Bazı başlıklarda boş boş konuşan ya da yemek masasında dünyayı kurtaran kişilere tahammül etmeniz gerekebilir.

Rüyada karşı cinsle el ele tutuşmak kültürlü ve donanımlı hale geleceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü görmek alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, duaların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada kendini karşı cins olarak görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve güzel günler geçireceğine, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, daha büyük işler için bir örnek olacağına alamet eder.

Rüyada karşı cinsten birini öpmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, sağlığından olacağına, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada karşı cinsle banyo yapmak büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karşı cins görmek yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, kardeşlerden birinin desteğinin alınacağına, geçim derdinden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada karşı cinsle öpüşmek kurtuluşu bulacağına, işlerinin azalacağına, düzeninin bozulacağına, borçlarının artacağına ve bazı sağlık sorunlarının baş göstereceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına rivayet eder.

Rüyada karşı cinsle yakınlaşmak Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sonunda tahmin edilenden daha büyük bir sıkıntıyla yüz yüze gelineceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments