Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini karşı cins olarak görmek

Rüyada kendini karşı cins olarak görmek

Rüyada kendini karşı cins olarak görmek yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, zorluğa ve darlığa düşeceğine, ancak daha sonra karşısına çıkan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar ve kazançlar elde ederek sıkıntılarından zaman içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada kendini karşı cins olarak gördüyseniz:

  • İş, aşk, şansa bağlı her şeyde başarılı olmamanız için bir sebep yok.Size karlı bir iş teklif edebilirler.

Rüyada karşı cins tarafından öpülmek umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına delalet eder.

Rüyada karşı cins görmek eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, rahata erileceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle öpüştüğünü görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada karşı cinsle sarılmak eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, yaptığı çalışmaların kendisine çok hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, iyileşme göstereceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına işarettir.

Rüyada karşı cinsle öpüşmek onun sayesinde kolaylık elde edeceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, yeni bir ortama gireceğine, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına tabir olunur.

Rüyada karşı cinsle yakınlaşmak büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine, aydınlık günlerin yakında olduğuna, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine işaret eder.

Rüyada karşı cinsle el ele tutuşmak ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine, onları doğru şekilde değerlendiremeyeceğine böylece kendisini şifa ve gelir kapılarına götürecek olan kısmetini de tepmiş olacağına işarettir.

Rüyada karşı cinsle dans etmek gerek maddi gerek manevi bütün zararlarını karşılayacağına, daha geniş bir rızık elde edeceğine, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments