Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karpuz sulamak

Rüyada karpuz sulamak

Rüyada karpuz sulamak uğradığı haksızlığın özürle düzeltileceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, barış için adım atacağına ve olumlu geri dönüş alıp, bu durumu bitireceğine, çok büyük bir şok yaşayacağına, kendisini çok üzdüğü konularda bir türlü ilerleme sağlayamayacağına, kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, zor da olsa bazı kararlar vereceğine, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına delalet eder.

Rüyada karpuz sulamak gördüyseniz:

  • Bir boğanın unutkanlığı ciddidir.

Rüyada karpuz tarlası sulamak aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına, uzun bir süre bu hastalıkla savaşacağına, uzun süre birçok sorunla boğuşacağına tabir olunur.

Rüyada karpuz sulamak sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, gülen yüzünün solacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, bu yüzden insanlar ile arasına büyük bir mesafe koyacağına, maddi olarak çok büyük zarar göreceği bir işe girmek zorunda kalacağına ve üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami bahçesini sulamak zarara gireceğine, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına işaret etmektedir.

Rüyada sokağı sulamak sevinçten deyim yerindeyse havalara uçacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına işaret etmektedir.

Rüyada su sulamak heveslerinin, heyecanlarının ve umutlarının hiçbir zaman yarım kalmayacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına inanılır.

Rüyada ağaç suladığını görmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına, işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada saksı çiçeği sulamak aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşanacağına, ruhsal korkularından da arınacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine tabir olunur.

Rüyada inek sulamak geride bırakacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments