Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avret yerini kıllı görmek

Rüyada avret yerini kıllı görmek

Rüyada avret yerini kıllı görmek hayırlı bir yuva kuracağına, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, terslik yaşayacağına, hakkın huzurunda el açıp dua ederek tövbekâr olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, evliliklerin bitme noktasına geleceğine, ne yapacağını şaşıracağına, çıkmaza düşeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine alamet etmektedir.

Rüyada avret yerini kıllı gördüyseniz:

  • Samimiyetten uzak jestler söz konusu olabilir.

Rüyada kadının avret yerini kıllı görmek kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine, düşmanlarını alt edeceğine ve bu sayede önündeki en büyük engelleri kaldırarak yoluna bakacağına işaret eder.

Rüyada avret yerinin kıllarını temizlemek sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, nifak sokanların cezalandırılacağına, parasını ve malını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasının avret yerini kıllı görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına, yeni bir işle ilgili olarak yakın bir arkadaşla işbirliği kurulacağına rivayet eder.

Rüyada kıllı avret yeri görmek başa iş açacağına, kişinin saf kalbinden geçirdiği tüm dileklerin gerçek olacağına, onun zamanını çalacağına rivayet eder.

Rüyada avret yeri kıllı görmek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, rahatsızlık veren durumlarla muhatap olunacağına, amaçlarınızın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada kadın avret yerini kıllı görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, işinden çıkarılacağına, ruhsal olarak çok büyük bir çöküş yaşayacağına ancak daha sonra yaşanacak güzel gelişmeler sayesinde çok iyi bir duruma geçeceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada avret yerini kıllı görmek kariyer planının altüst olacağına, iş sahibi olacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına yorulmaktadır.

Rüyada avret yerinin kıllı olduğunu görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, ters giden olayların düzeleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments