Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada avret yerini görmek

Rüyada avret yerini görmek

Rüyada avret yerini görmek onlarla güzel, keyifli günler geçireceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine, ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, yaşamının da istediği şekilde ilerleyerek her geçen gün çok daha güzel olacağına, hayırlı ve güzel haberlerin alınması sayesinde işlerin çok hayırlı bir hale geleceğine alamet eder.

Rüyada avret yerini gördüyseniz:

  • Bazı konularda başarı elde etmenizi veya bazı işleri çözmenizi sağlayabilecek kişilerin aklını karıştırabilirsiniz.

Rüyada babasının avret yerini görmek işlerinin her zaman büyüyeceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre, hayırlı bir sürece girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir kadının avret yerini ellemek günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, gam ve kasavetin de uçup gideceğine, kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine tabir olunur.

Rüyada başkasını avret yerini görmek tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada avret yerini temiz görmek hayatının aksiliklerle geçeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, yaşadığı bu durumlarda destekçisinin çok olacağına delalet eder.

Rüyada birinin avret yerini görmek rüya sahibinin uyarı alabileceğine, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada başka bir kadının avret yerini görmek gözyaşına ve kedere boğulacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, aksiliklerin yakayı bırakmayacağına inanılır.

Rüyada kadının avret yerini görmek kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına tabir olunur.

Rüyada arkadaşının avret yerini görmek kısmetlerin çoğalacağına, rızkın genişleyeceğine, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, iyileşme göstereceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments