Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dilin kanadığını görmek

Rüyada dilin kanadığını görmek

Rüyada dilin kanadığını görmek isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, büyük miktarda kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada dilin kanadığını gördüyseniz:

  • Ya para sıkıntısı veya esaslı masraflar olabilir.

Rüyada dilinin kanadığını görmek hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, hayattan yana keyif bulacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine delalettir.

Rüyada dilin kanadığını görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başka bir dil konuşmak çevresine karşı daha şefkatli ve anlayışlı biri haline geleceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, herkes tarafından saygı göreceğine işaret eder.

Rüyada başkasının dilini görmek çevresinin genişleyeceğine, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada yabancı dil konuşan görmek işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, kazancının epey düşeceğine, büyük bir başarı göstereceği bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına alamet etmektedir.

Rüyada dili kopmak sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, hedeflerine kavuşacağına, hayırlı ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin dilini yalamak sahip olacağı yaşanılır hayat sayesinde geçmişte çektiği tüm çileleri, yoklukları ve hastalıkları unutacağına, her işinde hayırla karşılaşacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine delalet eder.

Rüyada dana dili yemek ruhsal olarak hastalık yaşayacağına ve günden güne daha kötüleşeceğine, hayat boyu isteklerine ulaşacağına, kendisini başarılarından ve mutluluğundan dolayı çekemeyen ve bu yüzden hakkında dedikodu çıkartan insanları hayatından çıkartacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments