Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişlerinin döküldüğünü ve kanadığını görmek

Rüyada dişlerinin döküldüğünü ve kanadığını görmek

Rüyada dişlerinin döküldüğünü ve kanadığını görmek saygı göreceğine, rahatının kaçacağına, düzeninin yaşayacağı kötü olaylar yüzünden olumsuz etkileneceğine, yaşamının tazeleneceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine, insanlığıyla herkese örnek olacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, haksızlıklara uğranılacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına rivayet eder.

Rüyada dişlerinin döküldüğünü ve kanadığını gördüyseniz:

  • Gereksiz eşyalar alabilir veya ihtiyacınızın üstünde para harcayabilirsiniz.

Rüyada dişlerinin döküldüğünü ve kanadığını görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, iş hayatında çok güzel çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada diş kanadığını görmek ele geçen paranın daha da artacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine işarettir.

Rüyada dişlerinin kanadığını görmek verilen kararların çok iyi haberler getireceğine, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş etinin kanadığını görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına işaret etmektedir.

Rüyada diş kanatmak kişinin kendisini toplumdan ve yakın çevresinden izole ederek, daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına ve istenirse bütün güçlüklerin üstesinden gelinebilineceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada diş etlerinin kanadığını görmek meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişlerin kanadığını görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına ve ortaya konulan projeler sayesinde katbekat fazla kazanç elde edileceğine, sevginin ve huzurun hâkim olacağına, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına yorulur.

Rüyada çift kanatlı at görmek elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments