Rüyada adamın başını kesmek

Rüyada adamın başını kesmek rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, geçimin kolaylaşacağına, rızkın genişleyeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kısmetlerin günden güne artacağına, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine, aile saadetinin artacağına işarettir.

Rüyada adamın başını kesmek gördüyseniz:

  • Bazı konuların düzeltilmeye veya eksikliklerin giderilmeye çalışılması nafile vey gecikmiş bir çaba olabilir.

Rüyada adamın başını kesmek insanları sakinleştireceğine, başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine işarettir.

Rüyada adamı kesmek evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, bir sebeple uzunca bir süre sorun yaşayacağına işaret eder.

Rüyada adamın boğazını kesmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, uzaklığın ve ayrılığın acısının çıkarılacağına tabir olunur.

Rüyada adamın kafasını kesmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, kazancının da aynı oranda artacağına alamet etmektedir.

Rüyada bir adamın boğazını kesmek hayatını riske atmak istemediği için çevresindeki insanlara da dikkat edeceğine, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına işaret eder.

Rüyada el baş parmağının tırnağını kesmek çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, çevresi tarafından arkasından dua edecek kimselerin çok olacağına, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soğanın başını kesmek aile içinde huzur ve rahat içinde yaşayacağına, iyi kalpli ve hayırlı insan sayısının da artacağına, atılacak adımlarla çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada ayak baş parmağını kesmek sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, ailesiyle saadet içinde yaşayacağına işaret eder.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏
Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Scroll to Top