Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında bebeği hissetmek

Rüyada karnında bebeği hissetmek

Rüyada karnında bebeği hissetmek masa başı bir işe girileceğine, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, yakın bir arkadaşla büyük bir proje gerçekleştirileceğine, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zararın telafi edileceğine ve eşlerin arasının hiç olmadığı kadar iyi olacağına, güzel günler için çalışılacağına, herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri hayatından çıkaracağına, hem yoklukla hem de sağlık sorunlarıyla mücadele etmek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada karnında bebeği hissetmek gördüyseniz:

  • Sözel olarak dile getirdiğiniz yaşamsal değişiklikleri veya projeleri yürürlüğe koyabilecek durumda olup olmadığınızı test edebilirsiniz.

Rüyada karnındaki bebeği hissetmek sorunların teker teker çözüme kavuşturulacağına, unvan sahibi olacağına, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına işarettir.

Rüyada karnında bebeği hissetmek birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, eşe dosta yardım edileceğine alamet eder.

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına, uğranılan zararın telafi edileceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karnında bebek hissetmek maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebek hissetmek her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, evliliğinde mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada bebeği hissetmek kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, daha sonra başka iş kollarına girerek çok daha büyük kazançlar elde edeceğine, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına işaret eder.

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek adının hiç yok yere lekeleneceğine, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, çalışmalarının takdire layık görüleceğine yorulur.

Rüyada karnında bebek eli görmek yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, başkasının hakkına göz dikileceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments