Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında bebek eli görmek

Rüyada karnında bebek eli görmek

Rüyada karnında bebek eli görmek şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına, yüzünün güleceğine, işlerinin rast gideceğine, hayatının kolaylaşacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine ve gelirinin sabit olacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, imkânsızlıklarının biteceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada karnında bebek eli gördüyseniz:

  • Son dakika değişiklikleri planlarınızda değişiklik yapılmasını gerektirebilir.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Rüyada anne karnındaki bebeğin elini tutmak olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine işarettir.

Rüyada anne karnında bebek eli görmek bilgi sahibi olacağına, helal lokmalar yiyeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada anne karnında bebeğin elini görmek maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, çok büyük ve güzel çalışmalar ortaya koyup büyük başarılar kazanılacağına, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnında bebek eli görmek daha güzel ve daha iyi yaşayacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, borçlarının azalacağına, yükünün hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada kar tanesini eline almak yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, zorlukların, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına alamet etmektedir.

Rüyada karla el yıkamak endişeli durumların son bulacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar gerçekleştirileceğine, gelirinin çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada elinde kar görmek sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, dertlerin çözüme kavuşacağına, sorunların sürekli artacağına, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments