Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada hamile olup bebeği hissetmek

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, birçok çalışmaya ve projeye girileceğine, aldığı eğitimin de kendisine hem ticaret hem de sosyal hayatta sayısız avantaj, üstünlük ve ayrıcalık sağlayacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, ev içindeki huzursuzlukların çocukları da olumsuz şekilde etkileyeceğine, kısmetli bir kişi olunması sayesinde girilen bütün işlerde çok büyük kazanca kavuşulacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek gördüyseniz:

  • Sözkonusu kimsenin size karşı iğneleyici sözler sarfetmesi olasıdır.

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına alamet eder.

Rüyada hamile hissetmek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına, ancak daha sonra ortaya çıkacak ve rüyayı gören kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına işarettir.

Rüyada kendini hamile hissetmek işinde başarılı olacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine, elinin kolunun bağlanacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada hamile olduğunu hissetmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, fakirlik yaşayacağına, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeği hissetmek şartlarının da zenginleşeceğine, ana baba duası alınacağına, çalışma hayatında düşmanlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek bolluk içinde yaşamaya, yolunda gideceğine ve kazancın artarak bolluğun ve bereketin yaşanacağına, günden güne daha artan başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karnında bebek hissetmek verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına, nasibin de kısmetlerin de artacağına alamet eder.

Rüyada karnında bebeği hissetmek yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine, bilgi sahibi oldukça daha da alçakgönüllü biri haline geleceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments