Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnındaki bebeği hissetmek

Rüyada karnındaki bebeği hissetmek

Rüyada karnındaki bebeği hissetmek çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, rüyayı gören kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına, çok büyük destek vereceğine, ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, onların önüne geçeceğine, işle ilgili çok büyük bir ortaklık kurulacağına, sağlığın günden güne iyiye gideceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına inanılır.

Rüyada karnındaki bebeği hissetmek gördüyseniz:

  • Dedikodulardan sakınmak istiyorsanız, özel hayatınızı sır olarak saklamalısınız.

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına, çok büyük paralar kazanılacağına, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine yorulur.

Rüyada karnında bebeği hissetmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, rahat yaşayacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına işaret eder.

Rüyada karnında bebek hissetmek elindeki imkânları seferber edeceğine, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına yorulmaktadır.

Rüyada karnındaki bebeği hissetmek başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği hissetmek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına, zarara gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek hissetmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, bir sebeple işlerinin yeteri kadar iyi olmayacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, çok üzücü olaylar işe karşılaşacağına delalettir.

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek rızkının bollaşacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada karnında bebeğin kıpırdadığını görmek çok daha büyük ve daha dikkat çekici şeyler yapmak için sermaye elde etmesini sağlayacağına, şerefe ve izzete, borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments