Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek hissetmek

Rüyada bebek hissetmek

Rüyada bebek hissetmek geçim sorunuyla karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına, sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, her zaman bu desteği ve birlik koruyacağına, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, iç dünyasının zenginleşeceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine delalet eder.

Rüyada bebek hissetmek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren işlerinizde, aşk hayatınızda veya finansal başlıklı konularda risk alma ya da maceraya atılma isteğiniz artıyor.

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek insanlara ilim irfan aşılayacağına, yol göstereceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, dini duygularının ve inancının güçleneceğine yorulur.

Rüyada bebek hissetmek bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, kısmetlerinin hiçbir zaman kesilmeyeceğine ve şansının da kapanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karnında bebeği hissetmek yüzünü güldüreceğine ve tüm dertlerini unutturacağına, rüya sahibi bekar ise evlilik fikrinin ailesi tarafından da destek göreceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine alamet eder.

Rüyada bebeği hissetmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, meslek hayatında ilerleme ve gelişme göstereceğine rivayet eder.

Rüyada karnında bebek hissetmek kazancını arttırıp mal ve mülk sahibi olacağına, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına rivayet eder.

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına ancak bu işten de zarar görüleceğine, tabiri caizse ayaklarını uzatıp, sırtını yastığa yaslayarak rahat şekilde yaşayama fırsatı elde edeceğine, yeni sorunların çıkmasını ve çok kötü sonuçlar doğurmasını engelleyeceğine işaret eder.

Rüyada karnındaki bebeği hissetmek rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, heveslerinin biteceğine, işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada ölmeyi hissetmek kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, onların kıymetini bileceğine, asla pes etmeyeceği gibi herkese örnek bir vatandaş olarak yaşayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments