Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnında bebek hissetmek

Rüyada karnında bebek hissetmek

Rüyada karnında bebek hissetmek hanesine huzurun dolacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, sevdiği kişiler ile çok daha fazla vakit geçirme şansı yakalayacağına, çok büyük miktarda para kazanacağına, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine, yapılan bir hatanın kendini bilmez bazı kişiler yüzünden kötü amaçlar için kullanılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına ve hayatının bir anda değişeceğine, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına delalet eder.

Rüyada karnında bebek hissetmek gördüyseniz:

  • Harcamalarınızın karşılığını istediğiniz şekilde göreceksiniz.

Rüyada karnındaki bebeği hissetmek her istediğini alabileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, uzun uğraşlar sonucu kurduğu çalışmaları ve işi bir kenara bırakıp daha iyi bir hayat için adım atacağına alamet eder.

Rüyada karnında bebek hissetmek aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, yönetici koltuğuna yükseleceğine ve çok verimli geçecek bir meslek hayatı olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnında bebeği hissetmek eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, büyük bir ortaklığa girileceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına işaret eder.

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek aile içerisine olacak hoşnutsuzluğa, aile içinde bazı gerginlikler olacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, insanlara olan güvenin artacağına tabir olunur.

Rüyada bebeği hissetmek yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, tövbe etmeye ya da İslamla şereflenmeye işarettir.

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek hissetmek çok güzel ve mutluluk dolu günler göreceğine, insanlar tarafından sevileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak adımlar atılacağına delalettir.

Rüyada karnının içinde bebek görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, girilen bazı işlerden zararlı çıkılacağına ve kazanılan başarıları kıskanan kişiler tarafından sıkıntıya sokulacağına rivayet eder. Büyük üzüntüler yaşanacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments