Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeği hissetmek

Rüyada bebeği hissetmek

Rüyada bebeği hissetmek insanlara iş öğreteceğine, ticaretin açılacağına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, elden çıkan malların geri kazanılacağına ve yaşanan eksikliklerin giderileceğine, evlerin ayrılacağına, sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine rivayet eder.

Rüyada bebeği hissetmek gördüyseniz:

  • Eğlenceli ya da romantik planlar, alışverişler veya arkadaşlarla geçirilecek zaman ruhunuzu rahatlatmanıza yardım edebilir.

Rüyada bebeği hissetmek huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, gözünü bürüyen mal hırsı nedeniyle çok yanlış yollara gireceğine ve belalı kişilerle iş birliği yapacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada karnında bebek hissetmek iş sahipleri tarafından büyük ilgi göreceğine, ne yapacağını bir türlü kestiremeyeceğine ve yaşayacağı kararsızlık nedeni ile çok yıpranıp mutsuz olacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına yorulur.

Rüyada karnında bebeği hissetmek çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada karnındaki bebeği hissetmek maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada karnında bebek olduğunu hissetmek rahata kavuşmaya, rakipleri tarafından her zaman kıskanılacağına, amacına ulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek hissetmek çevresinin doğru ve kendisine fayda sağlayacak gerçek dostlarla çevrileceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine delalettir.

Rüyada hamile olup bebeği hissetmek bundan sonra başına gelebilecek sıkıntılı ve sorunlu durumları önceden düşünüp daha sıkı davranacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, arkasından iyi konuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada dişinin kırıldığını hissetmek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments