Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karnına dokunmak

Rüyada karnına dokunmak

Rüyada karnına dokunmak adım atarken çok zorlanacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, kariyerinde atılım yapacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karnına dokunmak gördüyseniz:

  • Bazı konuları bir deneme ya da test gibi görmeniz yanlış olabilir.

Rüyada hamilenin karnına dokunmak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, maddi kayıpların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada hamile birinin karnına dokunmak zaman içinde çok hayırlı ve sevinçli bir döneme girileceğine, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada kar dokunmak yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, gelişiminin hız kazanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine rivayet eder.

Rüyada karnına dokunmak eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına delalettir.

Rüyada hamile kadının karnına dokunmak yeni bir birlikteliğe başlanacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada hamile karnına dokunmak sevinçli bir haber alınacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına tabir olunur.

Rüyada karnındaki bebeğe dokunmak kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, gözlerinin mutluluktan parlayacağına, sıkıntılarının daha da artacağına rivayet eder.

Rüyada sevdiğin kişiye dokunmak sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine, maddi sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının hafifleyeceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments