Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı tepeye çıkmak

Rüyada karlı tepeye çıkmak

Rüyada karlı tepeye çıkmak çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, sorunlarını çözdükten sonra bu sorunların ardından sadece uğranılan zararların kalacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, hayatının olumsuz yönde değişeceğine ve kişinin geçmişteki günlerini arayacağına, çok zor dönemleri rahat bir şekilde yöneteceğine, olur olmadık anlarda beyan edeceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına ve kazançlı işlere girileceğine, işten yana şansının açık olacağına inanılır.

Rüyada karlı tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alma eğiliminde olabilir veya evde sorun yaratabilecek konulara dahil olabilirsiniz.

Rüyada karlı tepeye çıkmak kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına yorulur.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak keyifleneceğine ve neşeli olacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine delalettir.

Rüyada karlı bir tepeye tırmanmak içinden çıkılamaz hallere düşeceğine, iş dünyasında büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kişinin hayallerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına delalet eder.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, fesada ve haksızlığa karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada karlı tepe görmek maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak yeniden bir araya geleceğine, üzüntülerinin çok yakında biteceğine, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, büyük bir yatırım yaparak kendi işini kuracağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına inanılır.

Rüyada yüksek tepede kar görmek ilgi duyduğu, zevk aldığı ve yetenekli olduğu işlerde o kimselerle önemli projeleri gerçekleştireceğine böylece amaçlarına nail olacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, dertlerin ve tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulur.

Rüyada kar tepesi görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, geçimini rahat şekilde sağlayacağına, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments