Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı dağın tepesinde olmak

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak ömrün uzun olmasına, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yapılacak bir hata yüzünden iş hayatında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, vereceği tüm uğraşlara rağmen bu zararları bir türlü kapatamayacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine tabir olunur.

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Size vaadedilen birşeyi elde edebilmek için esaslı bir mücadele vermek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada dağın tepesinde kar görmek çeşitli güzel olaylara vesile olacak adımlar atılacağına, kariyerini ve vizyonunu aşağı çekecek bir iş yapacağına, çocuklar gibi mutlu olacağına işaret eder.

Rüyada dağ tepesinde kar görmek başarılar arttıkça çok daha büyük ve daha heyecan verici gelişmelerin yaşanacağına, onunla iyi bir geçim içinde olacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, çok mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak uzun bir süre boyunca rahat edilecek bir döneme girileceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, sorunların kısa süre içinde atlatılacağına ve zor zamanlar geçiren akrabalardan birine maddi açıdan çok büyük bir yardım edileceğine işarettir.

Rüyada karlı dağın tepesine tırmanmak zorlu yollardan geçerek çok başarılı bir kariyer ortaya koyacağına ve başarıları ile adından söz ettireceğine, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine, çok para kazanacağına yorulur.

Rüyada karlı dağın tepesine çıkmak kazancının günden güne arttıracağına, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, hayırlı ve güzel haberler alacağına delalettir.

Rüyada dağın tepesinde bulunmak işlerinin çok iyi olacağına, yardımının olacağına, kendisine hem hayırlı kazanç hem de mutluluk getireceğine ve geçim sıkıntısından kurtulmasını sağlayacağına işaret eder.

Rüyada bir dağın tepesinde olmak bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, her iki tarafın da çok üzüleceğine, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına delalet etmektedir.

Rüyada dağın tepesinde olmak özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments