Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı su görmek

Rüyada karlı su görmek

Rüyada karlı su görmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, üzüleceğine ve borçlanacağına, kendisine hayallerinde en büyük desteğin aile üyelerinden geleceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, üzüleceğine, umduğunu bulamayacağına, o kimseler nedeni ile başının derde gireceğine, ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karlı su gördüyseniz:

  • Ani tepkilerden veya hızlı hareketlerden kaçınmanız durumunda iş hayatınızda veya evinizde olumlu değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada erimiş kar suyu görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine işarettir.

Rüyada kar suyuyla abdest almak dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına işarettir.

Rüyada kar suyuna düşmek parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, gelir elde edeceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, çok farklı bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada kar suyu görmek aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, kendi işini kurma idealini yerine getireceğine inanılır.

Rüyada kar ve su görmek bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada su ve kar görmek bulacağı pratik çözümler ile sorunlarını ortadan kaldıracağına, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine, çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına rivayet eder.

Rüyada karlı su görmek uzun zamandan beri hayal edilen herşeye çok büyük zahmetler çekmeden ve sorun yaşamadan kavuşulacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine, başarısının ve kazancının sürekli olacağına alamet etmektedir.

Rüyada kar suyunda yüzmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments