Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada erimiş kar suyu görmek

Rüyada erimiş kar suyu görmek

Rüyada erimiş kar suyu görmek yalnız kalınacağına, bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine, rahat ve huzurlu olunacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, sonunda hayır getiren bir habere kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada erimiş kar suyu gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yeri güzelleştirebilir veya özel yaşamınızda ya da kendinizde bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada erimiş kar suyu görmek arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına, onurlu ve dürüst yolundan, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada kar erimesi görmek alın teri ve namusu ile çalışarak helal yaşayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine alamet eder.

Rüyada erimiş kar görmek işlerin açılacağına, rızkın ve kazancın artacağına, dünya nimetlerinin de daha verimli ve daha çeşitli hale geleceğine, bol kazanç ve rızık elde edeceğine, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada erimiş çikolata yemek moralin bozulacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada erimiş asfalt görmek kazandığı her kuruşun alın teri ile ıslandığı için helal olduğuna ve hanesinde bolluk ve bereketin bir ömür boyu süreceğine, mutluluğundan olacağına, dost ve akrabaları ile mutlu olacağına yorulur.

Rüyada erimiş dondurma görmek şimdiye kadar yaptığı tüm çalışmaların ve verdiği tüm emeklerin yakın bir zamanda karşılığını alacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, imkân sahibi olacağına, kişinin rahat edeceğine ve daha kolay bir hayata kavuşacağına işaret eder.

Rüyada erimiş plastik görmek karasızlık yaşayacağına, daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, yapılan hataların düzeltileceğine delalet eder.

Rüyada erimiş kaşar peyniri görmek kurtuluşa kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments