Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar suyuna düşmek

Rüyada kar suyuna düşmek

Rüyada kar suyuna düşmek parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine, arkadaşlarla ve akrabalarla eğlenceli vakitler geçirileceğine, alım gücünde yükselme olacağına alamet eder.

Rüyada kar suyuna düşmek gördüyseniz:

  • Evinizde bazı küçük sorunlar olabilir.

Rüyada kar suyuna düşmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, yaptığı işlerde her zaman dürüst ve namuslu davranacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine inanılır.

Rüyada kar içine düşmek borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine alamet eder.

Rüyada kar üzerine düşmek yüksek rütbe sahibi bir zat ile görüşme yapacağınıza, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına, sıkıntı verici bir olay nedeni ile yaşanacak baş ağrısına işaret etmektedir.

Rüyada kar üstüne düşmek her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, nasibin bollaşacağına, yaşamını kolaylaştıracağına yorulmaktadır.

Rüyada karlı dağdan düşmek rahat bir hayat yaşanacağına, inancından sapacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına yorulur.

Rüyada kar çukuruna düşmek kişiye iş alanında da her zaman destek vereceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, bir sebeple bazı konularda çeşitli kararlar alınacağına, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına ve en hayırlı yolun seçileceğine alamet etmektedir.

Rüyada karlı yolda düşmek zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine ve yoğun bir duygu seline kapılacağına, yeni bir birlikteliğe başlanacağına rivayet eder.

Rüyada sevgiliyle suya düşmek moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, düzenli bir işe girileceğine, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, malvarlığının çok daha artacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments