Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar ve su görmek

Rüyada kar ve su görmek

Rüyada kar ve su görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işleri kaybedeceğine, rahata erip, bolluk ve berekete kavuşarak zenginleşeceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada kar ve su gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız ön plana çıkabilir.

Rüyada erimiş kar suyu görmek sağlıklı bir hayat sürüleceğine, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, sorunlarını kısa bir zaman içinde hislerini kullanarak ortadan kaldıracağına delalet eder.

Rüyada kar suyu içmek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, aile hayatında da kötü günlerin yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada karlı su görmek kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına, mubah olmayan yollara sapacağına, doğruluktan şaşmayan tavrından ve prensiplerinden de ödün vereceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine tabir olunur.

Rüyada kar suyu görmek eğlenceli zamanlar geçireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına yorulur.

Rüyada kar ve su görmek yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, tartışmaların kavgaya döneceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar suyuyla abdest almak elde bulunan paranın tükeneceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada su ve kar görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına, mallarını kaybetme riskiyle karşılaşacağına ve kötü bir dönemden geçeceğine inanılır.

Rüyada kar suyunda yüzmek çok sıkıntı çekeceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments