Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar suyunda yüzmek

Rüyada kar suyunda yüzmek

Rüyada kar suyunda yüzmek işinin de hep yürüyeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, maddi olarak atılacak bir adım sayesinde zenginliğe kavuşulacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, yanlış işler yapacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, ana baba duaları sayesinde hayat içerisinde hem çok saygın ve hem sözü geçen bir kişi olunacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine rivayet eder.

Rüyada kar suyunda yüzmek gördüyseniz:

  • Size karşı katı davranışlarda bulunan kimseleri eleştirmek isteyeceksiniz.

Rüyada kar suyunda yüzmek başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına, evlatlarını bu şekilde yetiştireceğine işaret etmektedir.

Rüyada karlı denizde yüzmek sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına işaret etmektedir.

Rüyada kar içinde yüzmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına inanılır.

Rüyada karlı suda yüzmek başına bazı musibetlerin geleceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına, hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kara sularda yüzmek günü birlik kazanç elde edeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine, elinde bulunan imkânlar ile kendisini çok iyi yerlere getirecek çalışmalara imza atacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada sığ sularda yüzmek zenginliği bulacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada lağım suyunda yüzmek daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada berrak suyun içinde yüzmek huzur bulacağına, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments