Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar suyu görmek

Rüyada kar suyu görmek

Rüyada kar suyu görmek karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine, daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, ömür boyu başarılı olacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, mutlu olacağına ve güleceğine, hayatın rüya sahibine güleceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kar suyu gördüyseniz:

  • Ne olursa olsun sorumluluk altına girmemeye çalışın.

Rüyada kar ve su görmek iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine işaret eder.

Rüyada kar suyu içmek sorunlarının biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yapacağı işlerde çok büyük bilgi ve deneyim sahibi olarak çok rahat bir şekilde birçok projenin altından kalkacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalettir.

Rüyada kar suyu görmek bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına, işlerinde çok iyi bir noktaya geldiği bir dönemde düşmanlık yapan bir kişi tarafından zarar verilmek isteneceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, çok hayırlı günler görüleceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına yorulur.

Rüyada erimiş kar suyu görmek işe başlanacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Rüyada su ve kar görmek çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına alamet eder.

Rüyada karlı su görmek kalbini kıran insanlardan uzaklaşacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, rahat rahat yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kar suyuna düşmek istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kar suyunda yüzmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, işlerinin başarılı olacağına, sevdiği kişilerden yardım alarak girdiği bir işte kendisini ispat edeceğine, kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, bundan sonrası için zafere giden yolunun da önünün açılmasına vesile olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments