Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının kaybolduğunu görmek

Rüyada karısının kaybolduğunu görmek

Rüyada karısının kaybolduğunu görmek halk tarafından çok sayılıp sevileceğine ve destek göreceğine ve vatanı ve milleti için çok güzel ve hayırlı işlere imza atacağına, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, alacağı övgüye, takdir görecek pek çok iş yapacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, başarıya giden yolunun engelsiz olacağına delalet eder.

Rüyada karısının kaybolduğunu gördüyseniz:

  • Özel hayatınızda veya kendinizde yapacağınız bazı değişiklikler öz güveninizi arttırabilir.

Rüyada karısının kaybolduğunu görmek sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, dedikodular yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlarla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Rüyada karısının ölüm haberini almak sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, yeni bir işe girileceğine, ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına tabir olunur.

Rüyada karısını boğazlamak çok büyük bir rahata ereceğine, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine alamet eder.

Rüyada oğlunun karısını görmek maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına, yapılan işlerde çok büyük kazanç sağlanacağına inanılır.

Rüyada sevdiğin kişinin karısını görmek aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Rüyada kardeş karısı görmek bundan da son derece mutlu olacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına, kazandıkları ile daha iyi yatırımlar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada karısının zina yaptığını görmek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına, maddi zararlara uğrayacağına, ancak bu durumlardan en az zarar ve sorun ile kurtulmak için çok akıllıca ve çok dikkatli adımlar atması gerektiğine, bu şekilde davranıp sükûnetini korursa eğer herşeyin yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada karısını öldürmek bilakis malının çoğalacağına, zenginliğinin artacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine, ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments