Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada oğlunun karısını görmek

Rüyada oğlunun karısını görmek

Rüyada oğlunun karısını görmek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, rahat, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, aradaki samimiyetin ve sıcaklığın ilerleyeceğine, işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına delalet eder.

Rüyada oğlunun karısını gördüyseniz:

  • Evinizde belli amaçlarınıza ulaşmanızı sağlayacak değişiklikler yapabilirsiniz.

Rüyada oğlunun karısını görmek yakın zamanda gerçekleşmesi  gereken bir çalışmanın bir türlü başlamayacağına, adeta bir rüyadaymış gibi yaşanacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karısını başka erkekle görmek işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, kafasının ve içinin rahatlayacağına, yüzünün güleceğine, sevdiği kişiden hayır ve karşılık bulacağına işaret eder.

Rüyada karısının ihanet ettiğini görmek iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, kendisi için çok hayırlı bir iş kuracağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada komşunun karısını görmek çıkmaza gireceğine, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına alamet eder.

Rüyada karısının vurulduğunu görmek kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine, aile büyüklerinden birinin sağlık sorunlarından ötürü koşturulacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada karısı ölmek hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine işarettir.

Rüyada karısını gelin görmek huzurunun eski haline döneceğine, sevdiği bir kişi ile birlikte girdiği bir işte zarar edeceğine, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, bu işin kazanç sağlaması sayesinde hayırlı bazı olaylar ile karşılaşacağına, kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına delalet eder.

Rüyada karısını boğazlamak sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments