Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kardeş karısı görmek

Rüyada kardeş karısı görmek

Rüyada kardeş karısı görmek dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine delalettir.

Rüyada kardeş karısı gördüyseniz:

  • Lüzumsuz konularla vakit kaybetmelisiniz.

Rüyada kardeş karısı görmek günden güne daha artan başarılar kazanacağına, çalışmalarının karşılığında istediği takdiri ve ünvanı almayı başaracağına, onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeş karısını görmek kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, işlerini sağlama almak için elinden gelen her şeyi yapacağına, sorunlarını kısa zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerine engel olan kişiler ile ilişkilerini koparacağına ve daha iyi bir hayata kavuşacağı bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada kardeşimin karısını görmek ettikleri duanın kabul olacağına, çok büyük kazançlar elde edip iyi yerlere geleceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada erkek kardeşin karısını görmek kendisini yalnız ve çok kötü hissedeceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, insanlar ile arasındaki sorunları bitireceğine, yaptığı hataları düzelteceğine delalet eder.

Rüyada kardeşinin karısını görmek böylece rahatsızlığından kurtulacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, bu sayede bilmediği bazı gerçekleri öğreneceğine, maddi ve manevi açıdan pek çok sorunla karşılaşılacak durumlara düşüleceğine, borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada erkek kardeşinin karısını görmek özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına, aydınlık geçen bir dönemin sıkıntıyla sona ereceğine, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına yorulur.

Rüyada kardeşinin karısıyla evlenmek zarar getirecek bir işten uzak durulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım eli uzatılacağına ve hayatı değiştirip mutlu bir hayatın kapısını açacak bir konuda çok önemli bir karar verileceğine, iş hayatında attığı adımlardan çok büyük zararlar ile çıkacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine inanılır.

Rüyada sevgilisinin karısını görmek yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, sorunların teker teker aşılacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments