Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını öldürmek

Rüyada karısını öldürmek

Rüyada karısını öldürmek elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine, yaşamının da düzene gireceğine, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine, önünün açılacağına delalet eder.

Rüyada karısını öldürmek gördüyseniz:

  • Yarın herşeye farklı bakacaksınız.

Rüyada karısını öldü görmek stres yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, yeni kişilerle büyük projelere girileceğine, adım atarken çok zorlanacağına, çok büyük bir baskı altına gireceğine ve sonunda tüm toplum ile bağlarını kopartıp kendisini ruhsal bir hastalığın kucağına işaret etmektedir.

Rüyada karısının öldüğünü görmek yaşanan olaylardan herhangi bir sorun olmadan ve çok büyük ve üzücü durumlara düşmeden kurtulacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, rahatının yerinde olacağına alamet eder.

Rüyada karısını öldürmeye çalışmak çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, hiç olmadığı kadar zor zamanlar geçireceğine, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısının öldüğünü duymak hiç bilmediği bir işe gireceğine, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısını öldüğünü görmek borçlarının biteceğine ve üzüntülerinin yerini mutluluğa bırakacağına, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına işarettir.

Rüyada karısını öldürmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada karısı ölmek iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına kendi içine dönüp, kişiliğinde kendisine ve başkalarına zarar veren yönleri bularak iyileştireceğine, çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısını evlenirken görmek hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, güç ve kudret sahibi olacağına, yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments