Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını kovmak

Rüyada karısını kovmak

Rüyada karısını kovmak rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sevinçli haberler alınacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, aldığı bu önemli ve hayati karar sayesinden de hiçbir zaman pişman olmayacağına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, yolunun hep açık olacağına, sevdiği işi yapmak için bazı kişilerle ortaklık kuracağına işarettir.

Rüyada karısını kovmak gördüyseniz:

  • Öfkenizi veya duygularınızı açıkça göstermeniz durumunda askıda kalmış maddi veya sağlıkla ilgili problemler daha da kötüleşebilir.

Rüyada karısını kovmak rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, işinin başına geçeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına inanılır.

Rüyada birilerini evden kovmak attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada kargayı kovmak bir türlü ödeyemediği borçlarını yakında ödeyeceğine, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine ve eline aldığı tüm işlerde büyük başarı kazanacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına işaret etmektedir.

Rüyada yılanı kovmak insanlar tarafından örnek bir kişi olarak gösterildiğine ve başı ne zaman sıkışırsa Allah’ın izni ilke sıkıntılarından kurtulacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına ve yarınların kendisine hayır getireceğine, her zaman örnek bir Müslüman olarak hareket etmesinden dolayı başına bela gelmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada çingene kovmak yaşam sevincinin geri geleceğine, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sevgiliyi kovmak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına inanılır.

Rüyada kocayı kovmak çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, zorlukların, sıkıntıların, musibetlerin ve dertlerin kişinin yakasını bırakacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine yorulur.

Rüyada kapıdan birini kovmak şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, telafisi mümkün olmayan hatalar yapılacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments