Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kocayı kovmak

Rüyada kocayı kovmak

Rüyada kocayı kovmak istenilenlere ulaşmakta güçlük çekilmeyeceğine, büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına, işinde yükseleceğine, nefsine uyacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada kocayı kovmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızla ilgili ya da maddi durumunuzu sarsabilecek bir sorunla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada kocayı kovmak kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına ve beklenen haberlerin nihayet geleceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine işaret eder.

Rüyada kocasını evden kovmak her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, hayallerinin de yarım kalacağına, mutluluktan havalara uçulacağına işaret eder.

Rüyada kocasını kovmak bir sebeple maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine ve kararlaştırılan noktaya ulaşmak için birçok kişi ile işbirliği yapılacağına, hayatının düzene girmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Rüyada eve gelen misafiri kovmak işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, yılmayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet eder.

Rüyada düşmanı kovmak kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, bir sebeple aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada arkadaşı evden kovmak aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına, başarısının artacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, ruh sağlığının bozulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çingeneyi kovmak girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına rivayet eder.

Rüyada misafir kovmak içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine, bir sebeple çok üzülüp büyük sıkıntılar çekeceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments