Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevgiliyi kovmak

Rüyada sevgiliyi kovmak

Rüyada sevgiliyi kovmak kazancın çoğalacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, variyetini çoğaltacağına, yarınları için gerçekleştirdiği atılımların ve attığı adımların da başarı ile sonuçlanacağına, çok kazançlı yeni projeler ortaya koyacağına, tabiatı kötü olan kişiye, çocuklar gibi mutlu olacağına, tüm zamanını bu hayaline adayacağına ve bu sayede çok büyük bir kazanç sağlayacak işlere girileceğine alamet eder.

Rüyada sevgiliyi kovmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı ihmal etmemeniz gereken bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada eski sevgiliyi kovmak kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, ruhen ve bedenen iyileşeceğine yorulur.

Rüyada sevgiliyi kovmak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine ve eline geçen cüzi miktarda kazanç ile zararı az da olsa kapatmaya çalışacağına, kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada evden kedi kovmak elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına alamet eder.

Rüyada dilenci kovmak eşyaların yenileneceğine, fakirleşeceğine, büyük sorunlar yaşayacağı bir dönemi neredeyse hiç zarar görmeden atlatacağına yorulur.

Rüyada aslan kovmak dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına alamet eder.

Rüyada kadını kovmak yanlış seçimler yüzünden maddi kayıpları kadar manevi anlamda da kayıplar yaşayacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, üzüntü veren olayların düzeltileceğine, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cini kovmak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, eve kapanacağına, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, iyi ve güzel huylarını terk edeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına tabir olunur.

Rüyada domuz kovmak kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments