Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapıdan birini kovmak

Rüyada kapıdan birini kovmak

Rüyada kapıdan birini kovmak daha huzurlu ve mutlu bir evlilik sahibi olunacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına, yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kapıdan birini kovmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım etmek isterken kendi sağlığınıza zarar vermemelisiniz.

Rüyada kapıdan birini kovmak zarar edilecek ve isme leke sürecek bazı yollara girileceğine, gereksiz ve sebepsiz yere çeşitli tartışmalara girileceğine, projelerin gereken ilgiyi görmeyeceğine, sorunlu kişiler ile iş yapmak zorunda kalınacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada kapıdan kovmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, sabit geliri olacağına, geçiminin kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine işarettir.

Rüyada kardeşini evden kovmak karısı şile arasının çok iyi olacağına, kişinin geri planda kalacağına, güzel günlerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada düşman kovmak sıfırdan başlanan işte herkesi şaşırtacak kadar iyi bir mevkiye gelineceğine, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kedi evden kovmak çok büyük yenilikler yapacağına, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına tabir olunur.

Rüyada kadın kovmak eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına delalettir.

Rüyada evden cin kovmak maddi olarak büyük getirisi olacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, hayatının daha kolay, geçiminin de daha rahat bir hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada örümcek kovmak septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, eline geçen paraları tutamayacağına, üzüleceğine, duyacakları, görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments