Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kargayı kovmak

Rüyada kargayı kovmak

Rüyada kargayı kovmak günahtan temizlenmeye, adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, yolculuk sırasında çok büyük gelişmeler yaşayacağına ve yolculuktan döndükten sonra iş hayatına farklı boyuttan bakacağına ve bu sayede neredeyse kimsenin aklına gelmeyecek çalışmalar gerçekleştireceğine, zarar etmesine ve karamsarlığa düşmesine neden olacağına, kimseyle küs olmadan, kırgınlıkları unutarak yola devam edileceğine ve kendi kararlarının arkasında durup, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, anne babanın üzüntü duyacağına, sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına inanılır.

Rüyada kargayı kovmak gördüyseniz:

  • Ya da çalıştığınız firmada veya sektörde değişimler olabilir.

Rüyada kargayı kovmak yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, Allah’ın kendisine lütfettikleri için de kendini çok şanslı göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada kargayı evden kovmak karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına ve maddi açıdan büyük bir yükün altına girileceğine, üzüntü ve endişelerinin çok kısa bir zaman sonra yerini huzur ve mutluluğa bırakacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada dilenci kovmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, emeğinden hayır göreceğine, gelirinin çok verimli ve bereketli olacağına, tatile çıkıp hem fiziksel, hem de ruhsal olarak yenilenmek için bulunduğu yerden uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada tilki kovmak aile hayatında çok sevindirici ve güzel bir haber alınacağına, işinde itibar edineceğine, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine delalettir.

Rüyada cinleri kovmak işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, sorunlarını halletmeyi bileceğine, gittikçe çıkmaza düşeceğine delalettir.

Rüyada birilerini kovmak başarılarının eksilmeyeceğine, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına rivayet eder.

Rüyada evden birilerini kovmak yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı günlerin geleceğine, herkes tarafından sevilen bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada şeytanı duayla kovmak hayırlı bir kısmet ile çok güzel kararlar verileceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin geçmişte bırakılacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine, kötü haberler alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments