Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yılanı kovmak

Rüyada yılanı kovmak

Rüyada yılanı kovmak maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına, kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, Allah’a sığınıp ondan af dileyeceğine, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına, sorunlarını bu sayede çözeceğine, sıkıntılarını başarılı bir şekilde bertaraf edeceğine, her işinde yeni bir kimlik ortaya koyarak yenilik ve farklılık yaratacağına, büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine, devam eden ilişkinin giderek daha da yıpratıcı olacağına işaret eder.

Rüyada yılanı kovmak gördüyseniz:

  • Bazı bağlantıları koparabilirsiniz.

Rüyada yılan kovmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, yaşadığı üzüntülü ve sıkıntılı dönemin biteceğine delalet etmektedir.

Rüyada yılanı kovduğunu görmek kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yılanı evden kovmak kendisini kötü hissetmesine neden olan ı durumlardan kurtulacağına, işlerin istenmeyen bir hale geleceğine, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına inanılır.

Rüyada yılanı kovmak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kedi kovmak eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi ve sevdiği kişiler ile işlerine büyük etki edecek çalışmalar yapması sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına, sıkıntılarını çok kısa süre içinde üzerinden atacağına, tövbelerin amacına ulaşacağına alamet eder.

Rüyada aslan kovmak eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, evlat sahibi olamayanların evlada kavuşacağına, borçların yakın zaman içinde biteceğine rivayet eder.

Rüyada evden kedi kovmak fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun düzeltileceğine, aşık olunan bir kişiden karşılık bulunacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, uzunca bir süre boyunca tek başına kalacağına yorulur.

Rüyada evden köpek kovmak çevresindekilerle arasının açılacağına, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments