Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çingene kovmak

Rüyada çingene kovmak

Rüyada çingene kovmak ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, evlat sahibi olunacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, aile bireyleri ile tartışacağına, sorunlarının tamamen biteceğine, platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, kurtulmak için bazı yollar deneneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çingene kovmak gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı iyice açmanız, ilginç zaman dilimleri yaşanmasını sağlayabilir.

Rüyada çingeneyi kovmak ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada çingene kovmak kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına ve ileride onunla hayatını birleştireceğine, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada çingenelerle oynamak kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada çingene dövmek çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, ilk başta işleri az olsa da, zamanla kişinin hayalini bile zorlayacak kadar güzel günler geleceğine, kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine işaret eder.

Rüyada çingeneden yardım görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşmak zorunda kalınacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yaşamın kolaylaşacağına delalet eder.

Rüyada yaşlı çingene görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri gerçekleştirmeye başlayan kişinin, kısa zaman içinde daha büyük hayallerini gerçekleştireceğine işarettir.

Rüyada evde çingene görmek verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine, huzura erileceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına alamet eder.

Rüyada çingene kokusu duymak eşlerin arasının bozulmasına sebep olacağına ve parasal bir sıkıntıya yol açacağına ancak daha sonra gelecek bir yardım ya da alınacak bir destek sayesinde işlerin yoluna gireceğine, rahat ettiği bir döneme gireceğine, çok büyük mutluluk yaşayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments