Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını kıskanmak

Rüyada karısını kıskanmak

Rüyada karısını kıskanmak attığı bu adım sayesinde işlerinin birçok insanın dikkatini çekeceğine, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına ve refaha ereceğine, dinsiz birinin meşakkat ve sıkıntısını üzerine almaya, başarıya giden yollarının açılacağına, sevilen kişileri mutlu edecek bir haber alınacağına, ticarete adım atacağına, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada karısını kıskanmak gördüyseniz:

  • Aile çevrenizdeki insanlarla olan ilşkilerinize biraz daha özen gösterin.

Rüyada karısını kıskanmak insanlara yardım edeceğine, hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişinin seni kıskandığını görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, yaşadığı üzüntülerden kurtulacağına, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni kıskandığını görmek yoksulluktan sonra zengin olmaya, kötü haberler alınacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlısını kıskanmak iş dünyasında nam sahibi olunacağına, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine inanılır.

Rüyada kadını kıskanmak insanları kırmak istemese bile bu süreçte ağzından çıkanları kulakları duymayacağı için sonradan üzüleceği konuşmalar yapacağına, sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini kıskanmak işlerin aksayacağına, kötü bir kişi yüzünden zarara uğranacağına, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yakın bir arkadaştan ihanet görüleceğine, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini kıskanmak yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, gençlerin ve çocukların okuması için yardımcı olacağına delalet eder.

Rüyada eski sevgilisini kıskanmak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin çıkacak dedikodular yüzünden biteceğine, kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments