Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadını kıskanmak

Rüyada kadını kıskanmak

Rüyada kadını kıskanmak çok büyük başarılara kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, kendisini paralayarak çalıştığı bir işte ortak olduğu kişiden büyük bir darbe yiyeceğine, içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, temize çıkacağına, ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, kazancın yar yarıya düşeceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, başladığı bir işte sıkıntı çekeceğine, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına tabir olunur.

Rüyada kadını kıskanmak gördüyseniz:

  • İnsani yardım projeleri ya da çalışmaları size, hayattaki daha önemli şeyleri anlama fırsatı verebilir.

Rüyada kadını kıskanmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, en olunmaz yaralarının kapanacağına, en büyük acılarının dineceğine alamet eder.

Rüyada bir kadını kıskanmak hayrını göremediği kazancıyla beraber bir sürü hastalıkla ve kazayla da uğraşmak zorunda kalacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına tabir olunur.

Rüyada eski sevgilinin kıskandığını görmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini kıskanmak uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine ve zorlukların daha kolay şekilde aşılacağına, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, umutlarının tazeleneceğine delalet etmektedir.

Rüyada eski sevgilini kıskanmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine inanılır.

Rüyada sevdiğini kıskandığını görmek dualarına karşılık alacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına inanılır.

Rüyada eşini kıskanmak her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, yeni bir semte taşınılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sevdiğinin seni kıskandığını görmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, geçmişi unutup geleceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments