Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlısını kıskanmak

Rüyada nişanlısını kıskanmak

Rüyada nişanlısını kıskanmak kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, bütün aksiliklerin arka arkaya geleceğine, dünya malının çoğalacağına, dertlerin ve kederlerin sona ereceğine, iyi hissedileceğine delalettir.

Rüyada nişanlısını kıskanmak gördüyseniz:

  • Eski sorunları veya tecrübelerinizi hatırlamanız ani tepkileri veya rahatsız edeci davranışları olan bir kişiyle nasıl başa çıkabileceğinizi bulmanızı sağlayabilir.

Rüyada nişanlısını kıskanmak sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, hiç bir şeyin eksikliğini ve yokluğunu da hissetmeyeceğine, yükseldikçe yükseleceğine işarettir.

Rüyada nişanlıyı kıskanmak ters giden işlerin normale döneceğine, karşısına aksi, hileli, fesat kimselerin çıkacağına, bu durumun ona maddi ve manevi olarak büyük zarar vereceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine işaret eder.

Rüyada eşini kıskanmak işinden çıkarılacağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına yorulur.

Rüyada eski eşini kıskanmak çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kocasını kıskandığını görmek önemli atılımlar yapacağına ve bütün bunların kendisine hem şöhret hem de para getireceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına inanılır.

Rüyada birinin sizi kıskandığını görmek geçiminin ve hayatının kolaylaşacağına, makamının yükseleceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine yorulur.

Rüyada sevdiğini kıskandığını görmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, aile bağlarının günden güne daha da kuvvetleneceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başkasını kıskanmak hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına, hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments