Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını gelinlikli görmek

Rüyada karısını gelinlikli görmek

Rüyada karısını gelinlikli görmek iyi niyetinden uzaklaşacağına, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, güzel haberlerin alınacağına, aile üzerindeki kara bulutların dağılacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, hem de makamının ve itibarının yükseleceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine alamet eder.

Rüyada karısını gelinlikli gördüyseniz:

  • Anında hızlı karar vermeniz gerektiğinde kendinize beş dakikalık bir zaman tanıyın.

Rüyada karısının gelinlik giydiğini görmek arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, işlerin çok iyi bir duruma getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada karısını gelinlikle görmek müjdeli haberler alacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına, bu çalışmalar sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına inanılır.

Rüyada karısını gelinlikli görmek azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, hastalıklara şifa bulunacağına, rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını yeterli oranda karşılayamayacağına ve zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada karısının aldatmasını görmek üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına ve ne zaman başı sıkışsa hemen yardım edeceğine, canının sıkılacağına, fakirlikten kurtularak feraha kavuşacağına aynı zamanda tez vakitte maddi durumunun iyileşeceğine işarettir.

Rüyada amcasının karısını görmek olumlu değişiklikler yaşayacağına, maddi ve manevi açıdan büyük atılımlar yapacağına, sorunlarının çözümü için aldığı destekleri yeni yatırımlar içinde kullanıp işini genişleteceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada karısını ölmüş görmek işlerini yoluna koymak için yeni bir çevreye gireceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada karısını aramak çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına, aniden evlilik kararı alacağına, çok istediği bir mevkiye yakın bir zaman içinde terfi edeceğine ve aile hayatında yaşanan sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına inanılır.

Rüyada karısı tarafından aldatılmak gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, ister istemez başının belaya gireceğine, sıkıntıların çok iyi bir şekilde yönetilmesi sonucunda bitirileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments