Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını gelinlikle görmek

Rüyada karısını gelinlikle görmek

Rüyada karısını gelinlikle görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, iyi geçiminin biteceğine, kazancın daha da artacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, kıdem atlayacağına, mutluluğunun, kazancının ve rahatlığının daim olacağına, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine delalettir.

Rüyada karısını gelinlikle gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzda daha esnek olmanızda fayda var.

Rüyada karısını gelinlikli görmek sağlık durumunun yakın bir zaman içinde bozulacağına, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada karısının gelinlik giydiğini görmek işlerinin gerileyeceğine, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, kederleneceğine, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada karısını gelinlikle görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, çok büyük ve çok sıkıntı verici olayların yaşanacağına, hakkında dedikodu çıkarılacağına, çok büyük kötülemeler yapılacağına, işlerinin engellenmeye çalışılacağına ve uzun zamandan beri emek verdiği şeylere teker teker zarar verileceğine tabir olunur.

Rüyada karısıyla evlendiğini görmek işlerinin hayırlı bir sonuca varacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, çok önemli ve başarılı çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada karısının eski sevgilisini görmek atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, büyük sorunların çözüme kavuşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, fakirleşeceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, yaşamdan elini eteğini çekeceğine ve içine dönerek, kabuğuna çekilip evden çıkmaz ve insanlarla da konuşmaz olacağına işaret eder.

Rüyada karısının hamile olduğunu görmek yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına işaret eder.

Rüyada padişahın karısı olduğunu görmek müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, büyük zararlar getireceğine, uzun bir müddet sıkıntıların kişinin peşini bırakmayacağını, şanssızlıklardan ve uğursuzluklardan bunalan rüya sahibinin psikolojisinin giderek bozulacağına rivayet eder.

Rüyada komşunun karısını görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, başarılı olunacak bir duruma gelineceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments