Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısının gelinlik giydiğini görmek

Rüyada karısının gelinlik giydiğini görmek

Rüyada karısının gelinlik giydiğini görmek patlama noktasına geleceğine ve tabiri caizse sinirlerinin yay gibi gerildiği bir anda da isyan ederek içindeki herşeyi söyleyerek rahat etmeye çalışacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına, yeni bir eve taşınılacağına, borçların en düzgün şekilde ödeneceğine, yeni bir hayat kurulacağına, esenliği bulacağına, hayattan aldığı zevkin ve keyfin de artmasına vesile olacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada karısının gelinlik giydiğini gördüyseniz:

  • Kendi ihtiyaçlarınızı ön planda tutmalısınız.

Rüyada karısının gelinlik giydiğini görmek hem zafer ve mutluluk hem de kazanç elde edeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, çalıştığı yerde amir olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısını gelinlikli görmek tartışmaları sonlandıracak bir haber alınacağına, işlerin açılacağına, çıkılacak bir iş seyahatinin ardından başarılı bir ortaklığa girileceğine, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada karısını gelinlikle görmek kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağlayarak gelinlik giymek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, ortağından ayrılacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine delalettir.

Rüyada zorla gelinlik giydiğini görmek kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada gelinlik giymek ve çıkarmak aile hayatı için hayırlı adımlar atılacağına, küçük haberler alarak dayanma gücünü artıracağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına, hafifleyeceğine inanılır.

Rüyada genç bir kızın gelinlik giydiğini görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına işarettir.

Rüyada pembe gelinlik giymek kazancın artması ile bolluğa ve berekete kavuşulacağına, kısa bir süre de olsa çaresiz ve eli kolu bağlı oturmak zorunda kalacağına, huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments