Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karısını ölmüş görmek

Rüyada karısını ölmüş görmek

Rüyada karısını ölmüş görmek rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, evliliğinde yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, yaşamdan yana alınabilecek tüm tatları alacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine, işlerin düzgün gideceğine, ister istemez başının belaya gireceğine, birikimlerini işine yatırarak daha da zengin biri olacağına, uzun zamandan beri askıda olan bir işin ya da projenin çok rahat bir şekilde nihayete erdirileceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada karısını ölmüş gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kimse ya da kimselerle birlikte uzakça bir yere gitmeniz ya da bir eğlence yerinde bulunmanız olasıdır.

Rüyada başbakan karısı görmek üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına, yarar getireceğine işarettir.

Rüyada karısının kocasını aldattığını görmek kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına, başarılı adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada kocanın karısını dövdüğünü görmek atılan adımların istenmeyen sonuçlar doğuracağına, kudretinin yerine geleceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına rivayet eder.

Rüyada arkadaşın karısını görmek kısmetlerinin bol olacağına, zor durumların sona ereceğine, Allah katında günahlarının affolacağına, muradının gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karısını evlendirmek işlerin sarpa saracağına ve zarar edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına işarettir.

Rüyada karısının erkek çocuğu doğurduğunu görmek çalışma hayatında çok yeni bir sayfa açacağı bir döneme gireceğine, iş yerinde görevini zorla yerine getireceğinden dolayı amirlerinden ikaz alacağına, hayırlı terfiler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada kendi karısını görmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, geleceğinin de umut vadedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada karılmış harç görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, rahatsızlık yaratan kişilerin hayattan çıkarılacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments